avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... CASS din venituri chirii - persoana fara contract de ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

CASS din venituri chirii - persoana fara contract de munca

Buna ziua,
Din luna august 2018, cand mi s-a terminat concediul de crestere copil, nu mai sunt angajata a vreunei companii. Din 15 octombrie, am inregistrat la ANAF un contrat de inchiriere pentru un apartament detinut impreuna cu sotul meu, optiand pentru plata impozitului forfetar, astfel achitand si CASS. Personal as vrea sa-mi platesc singura contributiile CASS, insa nu stiu daca plata facuta dupa inregistrarea contractului de inchiriere este suficienta sau trebuie sa merg si la alte institutii pentru a achita alte contributii. In caz de spitalizare sa zicem, ce dovada de achitare a CASS trebuie sa prezint?
Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Luni, 30 Octombrie 2017
stock, utilizator

Alte discuții în legătură

Impozit pe venitul din inchiriere carmenmitescu carmenmitescu In august 2017 am declarat la ANAF contractul de inchiriere cu durata de un an.Cum trebuie sa completez in modelul 212 venitul estimat pe 2018 daca contractul ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie crestere copil din venituri de drepturi de autor alexandru_ptc alexandru_ptc Buna ziua. Sotia mea lucreaza pt o companie cu un contract individual de munca nedeterminat. Mediul de activitate Media. In urma cu cateva luni a negociat un ... (vezi toată discuția)
Declarare si impozitare venituri din inchiriere Nevermind Nevermind Buna ziua, Va rog, 2-3 informatii cu privire la inchirierea unui apartament (in calitate de proprietar - inchiriere intre 2 persoane fizice). 1) ANAF-ul ... (vezi toată discuția)