avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Model de contract prestari servicii intre doua ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Model de contract prestari servicii intre doua inteprinderi individuale

Buna ziua,
Va rog sa-mi dati si mie o mana de ajutor!!!
As vrea sa stiu ce modalitate este mai buna pentru o inteprindere individuala care este inregistrata ca fast food ( rotiserie ) - sa angajeze cu carte de munca o persoana fizica sau sa incheie o conventie de prestari servicii cu o alta inteprindere individuala, ma rog, cu reprezentantul acesteia).
Ma puteti ajuta cu un model de astfel de contract ?
Si o alta intrebare, reprezentantul inteprinderii individuale pe care as vrea sa-l angajez trebuie sa aiba studii de profil sau, Inteprinderea lui Individuala ( pe care nu a deschis-o inca , ce ar trebuii sa aiba ca obiect de activitate ca sa poata sa lucreze la acest fast food?
Mi-ar fi de mare ajutor un astfel de contract ( conventie de prestari servicii intre doua Inteprinderi Individuale.
Va rog spuneti-mi si mie unde pot gasi un model.
Mii de multumiri.
Cu stima,
Simona Cazanaru
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:03, 8 Octombrie 2009
Model orientativ gasiti pe forum avocatnet.ro,pe care il completati si il incheiati in forma care va avantajeaza si cu partile care va intereseaza

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de un contract urgent dora10 dora10 Buna seara! Am o mare rugaminte daca m-ar putea ajuta cineva cu un model de contract,nici macar nu stiu cum sa-l denumesc dar am sa incerc sa va explic de ce ... (vezi toată discuția)
Contract de munca sor_ile sor_ile Buna ziua ! Fac contabilitate primara de cateva luni pentru o firma de fast food dar inca nu mi-au facut contract de munca. Intrebarea mea este: daca vine ... (vezi toată discuția)
Alternative la cartea de munca Andra07 Andra07 Buna seara, Am o firma de web design. Pana acum m-am descurcat f. bine impreuna cu cei doi asociati ai mei, dar volumul de munca s-a marit foarte mult si ... (vezi toată discuția)