avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Transfer credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Transfer credit

Buna ziua , in 2008 am participat la obținerea unui credit de 15mii de franci împreună cu o.alta persoana această fiind coplatitot. Eu cu un salariu dr 800 ron iar el vu 3000 dr ron. Pentru a putea obține cei dr la banca mau pus pe mine principal deoarece contractul meu de munca era vu vechime mare iat pe el ca coplatitot avand un contract fictiv de nici 3 luni. Ma intereseaza daca se poate prin vreun mod sa fiu scoasă din acel credit deoarece nu a mai fost platit si acum ma trag pe.mine la răspundere desi banii erau pt el. Multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:38, 30 Octombrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pe banca nu o intereseaza pt cine erau banii, ce ati facut cu ei. Dvs impreuna cu coplatitorul in solidar, trebuie sa platiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit neplatit eu_felicia eu_felicia Buna ziua.As avea si eu cateva intrebari.Cu 1 an in urma sotul meu a facut un credit bancar.Creditul a fost facut pe numele lui.In acest timp toate au decurs ... (vezi toată discuția)
Probleme cu bancile cristhine2000 cristhine2000 am divortat de sotul meu in octombrie 2008.In ianuarie 2008 el a luat un credit de nevoi personale pe numele sau fara nici o garantie ,dar in contractul de ... (vezi toată discuția)
Divort cu credit ipotecar cameliapisica11 cameliapisica11 sotul meu vrea sa bage divort si noi avem un credit ipotecar .ce sa fac eu sunt proprietar el a contractat creditul unde trebuie sa bage divortul si cum se ... (vezi toată discuția)