avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort urgent
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort urgent

Doresc divort mai urgent avem prima infatisare pe 25 ian 2018 as dori daca e posibil sa incheiem de comun acord cat mai repede max o luna este posibil?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
este, daca nu aveti copii si divortati prin acord, instanta se va pronunta de la primul termen. Dureaza sa va vina hotararea acasa, insa.
Nu aveti cum sa terminati mai repede decat la primul termen acordat de instanta si atunci daca exista acordul partilor dureaza in cel mai optimist caz cel putin 30 de zile pana se redacteaza hotararea.Daca va grabiti renuntati la actiunea in instanta si divortati la starea civila sau la notar,bineinteles daca si sotul este de acord.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divortul ContSters205948 ContSters205948 AM scos actele si apoi sotul a plecat in ITALIA si a zis ca nu se mai intoarce sa imi refac viata nu avem copii..CERTIFICATUL DE CASATORIE e la mine vreau sa ... (vezi toată discuția)
Dclaratie de renuntare la caile de atac shadow_ro shadow_ro Salut! Imi poate spune cineva unde pot gasi un model de declaratie prin care renunt la caile de atac. Mi s-a spus ca dupa pronuntarea divortului daca dam ... (vezi toată discuția)
Numele dupa divort AnaaaB AnaaaB Buna ziua! Eu si sotul meu dorim sa divortam de comun acord. Nu avem copii. Doar ca problema este ca eu nu ma aflu in tara si amandoi dorim sa terminam cu ... (vezi toată discuția)