avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Calcul perioada concediu de odihna pe perioada ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Calcul perioada concediu de odihna pe perioada concediului de incapacitate temporara de munca

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu o informatie cu privire la calculul perioadei de concediu de odihna in urmatorul caz: din luna aprilie a acestui an am fost in concediu pentru incapacitate temporara de munca pana in luna octombrie cand am primit decizia pentru pensia de invaliditate de gradul III. Pentru aceasta perioada se calculeaza si concediu de odihna ?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 17:39, 31 Octombrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, se calculeaza si concediu de odihna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie concediu medical stohanov stohanov Buna ziua! Sunt profesor pensionat cu grd. III de invaliditate si lucrez cu1/2 norma in aceeasi institutie.In lunile iulie si august am fost in concediu de ... (vezi toată discuția)
Decizie pensie-boala Daniel1900 Daniel1900 Buna ziua! Am primit decizia de la medicul expert de pensioanare pe caz de boala! Grad 2! 1.Imi puteti spune va rog frumos cum trebuie sa procedez daca mai ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate patryk patryk Buna seara..Am fost diagnosticat cu doua boli care in final au dus la o decizie de pensionare medicala a medicului expert al asigurarilor sociale incepand cu ... (vezi toată discuția)