avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi

Mâine, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Întrebare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Întrebare

Buna seara,daca eu îmi dau demisia mâine din salon ,ar fi normal sa îmi primesc si bani?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:13, 30 Octombrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legea prevede ca salariul se plateste la data stabilita in contractul individual de munca, in contractul colectiv de munca aplicabil sau in regulamentul intern, dupa caz.
Legea nu face distinctie in ceea ce priveste plata salariului in cazul incetarii raportului de munca...prin urmare, angajatorul este indreptatit sa va plateasca drepturile salariale aferente pana la data incetarii c.i.m. la data stabilita in c.i.m. pentru plata salariului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajatorul este obligat sa îți plătească salariul pe o luna ... Nicolae1980cj Nicolae1980cj Angajatorul este obligat sa îți plătească salariul pe o luna și 10 zile lucrate pana la data demisiei sa îți plătească în în data stabilita în ... (vezi toată discuția)
Demisie art. 81 codul muncii in cazul demisiei fata de angajator ... sapiru sapiru DEMISIE art. 81 codul muncii In cazul demisiei fata de angajator in cat timp dureaza procedurile de lichidare si acordare a resturilor platilor cuvenite ... (vezi toată discuția)
Salariul in urma preavizului susneaflorina susneaflorina Sunt angajata la o firma si de luni mi se termina perioada de preaviz...angajatorul e obligat sa ma plateasca la zi, pe toate zilele lucrate, nu? (vezi toată discuția)