avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere penala

Vreau sa fac o plangere impotriva sefului de serviciu investigatii criminale. De 2 ani a fost spart apartamentul si nici macar o citatie sa imi trimita . Cand a fost spart a venit politia a luat amprente a facut o foaie si au plecat. De atunci nimic . E posibil asa ceva ? Am fost si in audienta dar nimic nu sa miscat. Unde trebuie adresata plangerea.?
Buna ziua, aveti dreptul sa faceti o contestatie pentru durata procesului penal la judecatoria competenta sa judece cauza in prima instanta.
Solicitati sa va comunice stadiul cercetarilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt din locuinta Vladadrian22 Vladadrian22 Buna ziua. Mi-a fost spart apartamentul si am sesizat politia . Au venit au constatat, au luat probe si au plecat . Si de 2 ani nu am fost chemat la politie ... (vezi toată discuția)
Plangeri penale Vladadrian22 Vladadrian22 Buna ziua . Imi cer scuze in primul rand ca tvaderanjez , dar as dori daca se poate un sfat/ indrumare de la cineva care lucreaza ca si avocat . Problema ... (vezi toată discuția)
Distrugere dan_bcdro dan_bcdro acu 2 luni unii mi-au spart geamurile la masina si au lovit-o cu pietre si pari.De atunci dosarul acesta sta la postul de politie.Agentul responsabil cu ... (vezi toată discuția)