avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi

Joi, 8 mai, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu net de început pentru un inginer geodez
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu net de început pentru un inginer geodez

Cat s-ar putea cere salariu de inceput, pentru un inginer topograf, iesit de pe bancile facultatii?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:23, 31 Octombrie 2017
Minim 1450 lei brut lunar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata contributii miguelanhel miguelanhel sunt angajat cu salariul minim pe economie 1450 ron. salar net primesc lunar 2000 ron . Angajatorul imi spune ca el imi plateste ca si contributii la stat ... (vezi toată discuția)
Cati bani sa le cer ca salariu Soryyy69 Soryyy69 Salut , am fost si eu la 2 interviuri sa ma angajez part-time ca Desenator Autocad 2D si m au intrebat ce salariu as dori si nu am stiu ce sa le zic, au zis ca ... (vezi toată discuția)
Salariu minim garantat pentru bugetari nasu999 nasu999 Buna ziua! De cand s-a tot balbait legislatia salarizarii, parerile sunt impartite si practica la fel. Va rog, lamuriti-ma exact cum se face? 1. ... (vezi toată discuția)