Buna ziua sunt in divorț cu fostul soț momentan fata cea mică in Vârsta de 1 an și 8 luni este la mine fata cea mare de 9 ani este la tata și cu noua lui prietena . In instanța se va asculta și părerea copilului sa rămână la el ținând cont ca el este recidivist și nu are un venit lunar. Mulțumesc
Dar tatăl fetiței nu are un venit lunar și a fost și inchis 4 ani pentru furt ... și mai am o fetița de 1 an și 7 luni se pot despărți fratii? Eu m am angajat de curând . Tatăl fetiței deja are o noua relație nu i afectează fetei mele prezenta ei ,deoarece locuiesc împreuna ? Mulțumesc
Poate lipsa venitului să influenţeze sentinţa, dar fetiţa e mare şi dacă nu vrea să locuiască cu dvs., ce veţi face? Este greu şi pentru ea să-şi schimbe acum domiciliul, prietenii, modul de viaţă...
Abandon familiar
Nadia77
Sunt divortata de fostul sot din data de 05 08 2010,avand un copil minor in varsta de 9 ani spre crestere si educare, iar acesta prin hotarare judecatoreasca ... (vezi toată discuția)
Domiciliu minor
Dayira
Buna ziua,
In luna ianuarie 2013 fosta sotie a parasit domiciliul conjugal si a luat-o si pe fetita noastra in varsta de 3 ani fara a ma anunta.
In luna mai ... (vezi toată discuția)