avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divorț cu minori. Cât contează părerea copilului ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divorț cu minori. Cât contează părerea copilului la stabilirea domiciliului său?

Buna ziua sunt in divorț cu fostul soț momentan fata cea mică in Vârsta de 1 an și 8 luni este la mine fata cea mare de 9 ani este la tata și cu noua lui prietena . In instanța se va asculta și părerea copilului sa rămână la el ținând cont ca el este recidivist și nu are un venit lunar. Mulțumesc
Ultima modificare: Marți, 31 Octombrie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 12:24, 21 Noiembrie 2017
Dar tatăl fetiței nu are un venit lunar și a fost și inchis 4 ani pentru furt ... și mai am o fetița de 1 an și 7 luni se pot despărți fratii? Eu m am angajat de curând . Tatăl fetiței deja are o noua relație nu i afectează fetei mele prezenta ei ,deoarece locuiesc împreuna ? Mulțumesc
Ultima modificare: Marți, 21 Noiembrie 2017
ContSters445280, utilizator
Poate lipsa venitului să influenţeze sentinţa, dar fetiţa e mare şi dacă nu vrea să locuiască cu dvs., ce veţi face? Este greu şi pentru ea să-şi schimbe acum domiciliul, prietenii, modul de viaţă...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abandon familiar Nadia77 Nadia77 Sunt divortata de fostul sot din data de 05 08 2010,avand un copil minor in varsta de 9 ani spre crestere si educare, iar acesta prin hotarare judecatoreasca ... (vezi toată discuția)
Domiciliu minor Dayira Dayira Buna ziua, In luna ianuarie 2013 fosta sotie a parasit domiciliul conjugal si a luat-o si pe fetita noastra in varsta de 3 ani fara a ma anunta. In luna mai ... (vezi toată discuția)
Am nevoie urgent de un raspuns ! miha1611 miha1611 Buna ziua ! Vreau si va rog frumos sa-mi spuna si mie cineva ce se intampla daca fetita mea s-a dus impreuna cu bunica in Romania avand divortul meu in ... (vezi toată discuția)