avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divorț, consecințe renunțare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divorț, consecințe renunțare

casatorita cu un copil de doi ani.am introdus actiune de divort.urmeaza primul termen.ce se poate intampla in defavoarea mea daca renunt,mai incerc si tot nu merge.
Cel mai recent răspuns: ALEXANDRA VASILE , Avocat 12:38, 2 Noiembrie 2017
Buna ziua,

La primul termen de judecata puteti renunta la cererea de divort, fara a suporta nicio consecinta. Daca incercati sa salvati relatia, insa nu reusiti, puteti oricand sa reintroduceti o noua cerere de divort.

buna ziua si multumesc!ce se posate intampla vizavi de incredintatea copilului daca ma pacaleste sa renunt si apoi baga el divort.
Ultima modificare: Miercuri, 1 Noiembrie 2017
gi-jane2, moderator
renuntarea la divort nu are niciun impact viitor asupra masurilor pe care instanta de judecata le poate dispune cu privire la minor intr-un proces viitor de divort.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu minor! urgent! florentinaaflorea florentinaaflorea sunt in divort cu a doua mea sotie,cu care am un copil de 5 ani..mentionez ca mai am un copil dintr-o casatorie anterioara caruia ii platesc pensie ... (vezi toată discuția)
Pot cere custodia copilului,daca sunt la munca in strainatate??? cristina899 cristina899 In urma cu un an,cand am plecat din tara,am lasat copilul in grija mamei mele,cu imputernicire facuta la notar.In urma cu o saptamana sotul meu a ... (vezi toată discuția)
Apararea in divort eduard2006 eduard2006 Salut sunt casatorit de 3 ani avem impreuna un copil de 2 ani ea a intentat divort fara a avea motive temeinice in acest sens si-a angajat un avocat.eu nu imi ... (vezi toată discuția)