avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Despagubire RCA
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Despagubire RCA

pt o cunostinta, un sofer nerespectand semnul cedeaza a intrat in prietenul meu care circula pe drum cu prioritate. De vina este clar cel care a intrat in el asta rezultand si din procesul verbal facut de politie. Problema si intrebarea este ca si prietenului meu ia luat carnetul pt ca avea alcolemie de 0.19mg/l. Credeti ca cei de la asigurari nu vor mai accepta sa plateasca ? masina avariata a prietenului este dauna totala, dar de vina incidentului este cel care la lovit venind de pe cedeaza.
Cel mai recent răspuns: IRIS AG BROKER de ASIGURARE , Consultant asigurari 21:50, 3 Noiembrie 2017
Buna ziua,

Gradul de vinovatie il stabileste organul de politie prin procesul verbal, iar despagubirea pagubelor suferite se vor face in consecinta de asiguratorul/ asiguratorii persoanelor vinovate de producerea accidentului.

Retinerea permisului/ amenda/ sanctiunile aplicate de organul de politie, sunt stabilite in baza codul rutier si nu are legatura cu despagubirea RCA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident cu vinovat dara fara impact... se despagubeste? DISCREET SECURITY DISCREET SECURITY Ieri am avut un accident. in incercarea de a evita un conducator auto care n-a acordat prioritate la schimbarea directiei de mers am intrat intr-un gard. ... (vezi toată discuția)
Despagubire cand esti implicat intr-un eveniment rutier in alta tara anays18 anays18 M-ar interesa sa stiu care este procedura de recuperare a daunei in cazul unui accident de masina, care s-a petrecut in Ungaria,si pentru care nu am fost ... (vezi toată discuția)
Refuz de polita rca faranumeeu faranumeeu Buna. Am avut un accidert rutier(am fost lovit din spate) soferul si-a recunoscut vina, am fost si la politie si s_s intocmit pv dar refuza sa_mi dea polita ... (vezi toată discuția)