avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... certificat de nastere
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

certificat de nastere

certificatul este bun dar ca sa introduca divortul a scos altul ca sa nu mai aiba nevoie de certificatul de la mine.acuma eu ce sa fac sa anulez certificatul bun .daca ma duc la serv. de stare civila craiova

Alte discuții în legătură

Certificat de nastere al copilului cu parinti divortati eneaflorin798@yahoo.ro eneaflorin798@yahoo.ro sint divortat si copilul este la sotie,cind a bagat actele de divort sotia cu parintii ei iau scos alt certificat de nastere copilului,astfel incit copilul are ... (vezi toată discuția)
Imi trebuie certificatul de divorț din cipru. Marianaayyan Marianaayyan Buna ziua. In urma cu 14 ani m-am căsătorit cu un cetățean pakistanez in Cipru. Dupa aproape 4 ani el nu a mai vrut sa stea in Cipru si a fost obligat de ... (vezi toată discuția)
Sunt în divorț de peste un an și urmează să nasc peste puțin timp. cum să procedăm pentru ca tatăl natural să poată recunoaște copilul? EmaR. EmaR. Buna ziua, as dori daca se poate sa ma lamuriti intr-o situatie, sunt intr-un proces de divort de 1 an si 2 luni nefinalizat inca, intre timp am intrat intr-o ... (vezi toată discuția)