avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Imi trebuie certificatul de divorț din Cipru.
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Imi trebuie certificatul de divorț din Cipru.

Buna ziua. In urma cu 14 ani m-am căsătorit cu un cetățean pakistanez in Cipru. Dupa aproape 4 ani el nu a mai vrut sa stea in Cipru si a fost obligat de părinți să divorteze de mine.eu după ceva timp m-am recăsătorit tot in Cipru si tot cu un cetățean pakistanez. Nu am înregistrat niciodată căsătoriile si nici divorțul.cu actualul suntem de aproape 8 ani impreuna din care avem si un copil .problema este ca acum când am vrut să fac certificatul de nastere romanesc al copilului,m-i s-a spus din România că eu sunt căsătorita cu fostul la starea civilă în România, eu nu am înregistrat căsătoria cu el, habar nu am cum de s-a înregistrat căsătoria aia fără mine.acum ca sa pot înregistra căsătoria cu actualul imi trebuie certificatul de divorț din Cipru.certificatul de divorț l-am pierdut acum 5,6 ani. Specific ca noi suntem in Anglia de câțiva ani.ce aș putea să fac,sa nu merg in Cipru dupa certificatul de divorț?copilul meu are nevoie de mine tot timpul având probleme de sanatate. Specific ca pe certificatul de căsătorie cu actualul scrie divortata.mulumesc din suflet
Ultima modificare: Marți, 1 Martie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Lăzăruţiu Lucian , Avocat 11:07, 1 Martie 2022
Buna ziua

Minunata incurcatura...

ce aș putea să fac,sa nu merg in Cipru dupa certificatul de divorț?

Angajati un avocat in Cipru sa se ocupe de problema dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie in cipru laura42 laura42 Buna ziua M-am nascut in Romania si am cetatenie dubla- britanica si romana. M-am casatorit in 1999 in Anglia si am transcris casatoria in registrul ... (vezi toată discuția)
Înscrierea casatoriei și divorțului din străinătate Alexandra22221 Alexandra22221 Buna ziua, Am fost căsătorită in Italia cu un cetățean italian pentru o scurta perioada, nici unul nu și-a schimbat numele in aceasta căsătorie. Eu ... (vezi toată discuția)
Ajutor dawoodyad dawoodyad sunt de 2 ani si jumatate casatorita cu cetatean pakistanez in cipru si avem certificat de casatorie si din romania.sotul re carte de rezidenta din cipru in ... (vezi toată discuția)