avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Tatăl meu a ajutat o persoana pentru un cred la banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Tatăl meu a ajutat o persoana pentru un cred la banca

Buna seara tatăl meu a ajutat o persoana pentru credit iar tatăl meu a fost girant dar a decedat in urma cu 8 ani iar mama a primit scrisoare îmi cer mi de scuze ca m am exprimat ca a girat pe cineva acea persoana la girat pe tata
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu e suficient ce ati scris. S-a dezbatut mostenirea tatalui d-voastra (adica ati fost la notar?) Ce bunuri a lasat tatal la moarte? Contractul de imprumut incheiat cu banca nu avea atasata si o asigurare de viata pentru tatal d-voastra la o societate de asigurare controlata de aceeasi banca?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Card credit neachitat- posesor decedat apacareplange apacareplange Buna ziua. Vreau sa va aduc la cunostinta urmatorul fapt: mama a decedat acum 1 luna ( tata acum 5 ani), iar mama a avut doua carduri de credit( unul cu 3000 ... (vezi toată discuția)
Executare silita auraneg auraneg buna seara...am o problema pentru care am mai intrebat pe forum si am solicitat si un avocat din cartier dar fara prea mult succes de rezolvare ...asa ca m-am ... (vezi toată discuția)
Plata ratei la banca dupa decesul titularului alexandraz23 alexandraz23 Tatal meu a decedat acum aprox. 2 luni, el avand un credit de consum la banca contractat pe 5.06.2007, si achitat pana in luna octombrie 2011. La momentul ... (vezi toată discuția)