avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... in caz de divort...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

in caz de divort...

va rog, am o nelamurire! parintii mei vor sa mi faca acte de vinzare cumparare cu clauza de intretinere, pt casa si teren. in cazul in care eu divortez, aceste bunuri se impart la divort? sunt considerate bunuri obtinute in timpul casatoriei, indiferent de unde sunt? parintii pot modifica acest act fara stiinta mea, dupa ce l vor face? va multumesc!
Cel mai recent răspuns: brachma , utilizator 11:18, 9 Octombrie 2009
Cred ca e mai simplu sa divortati si sa va recasatoriti , dar cel mai bine ar fi sa faceti un contract de intretinere, iar in cazul in care divortati parintii pot solicita instantei rezilierea contractului pe motiv ca nu v-ati respectat obligatia de a le acorda intretinerea stipulata in contract .
va multumesc tuturor pentru raspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act de donatie sau act de vanzare-cumparare roxana.enache roxana.enache Buna ziua, am si eu o nelamurire in privinta unor acte pt un apartament cu 3 camere pe care vor sa mi-l lase parintii mei. Pt ce tip de acte ar trebuii sa ... (vezi toată discuția)
Trecerea bunurilor de la parinti la copii in timpul vietii peters peters Suntem doi frati la parinti iar fratele meu isi doreste partea de mostenire, parintii fiind inca in viata. Cum credeti ca ar fi cel mai intelept de procedat, ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumparare dan bujoreanu dan bujoreanu Se poate rezilia un contract de vanzare-cumparare de imobil facut intre parintii mei si intre mine si fosta sotie, neavand nicio clauza? Sunt divortat de ... (vezi toată discuția)