avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alte venituri pe perioada CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alte venituri pe perioada CCC

Buna ziua, am un PFA deschis in 2016 si un contract pe un studiu clinic pe 2016-2019, singurul venit a fost in luna Septembrie 2017 dar urmează sa încasez încă o factura in 2018 pe perioada concediului de creștere a copilului ( urmează sa nasc in Ianuarie 2018). Ce sa fac sa nu îmi suspende indemnizația in condițiile in care nu pot anula contractul respectiv? Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Ramo Ramo , utilizator 18:27, 2 Noiembrie 2017
Care este valoarea bruta a venitului respectiv ?
Aproximativ 3000 RON
Pe durata CCC se pot obtine venituri supuse impozitului pe venit in valoare de maxim 3699 lei pe an calendaristic fara a va fi suspendata plata indemnizatiei.
Mulțumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil Claus1500 Claus1500 Buna ziua, Sunt angajat cu contract individual de munca dar am si un PFA care prestez alte activitati cu alte persoane fizice sau juridice; - Undeva ... (vezi toată discuția)
Contract de mandat in concediu crestere copil Andrap85 Andrap85 Buna ziua, Daca intru in concediu crestere copil pe o perioada de 2 ani pot desfasura in paralel si o activitate prin contract de mandat ( mai exact ... (vezi toată discuția)
Ccc tiberius1977 tiberius1977 Buna Am citit tot felul de articole și OUG pe net dar am rămas nedumerit Întrebarea mea e că dacă intru in ccc și mă angajez in alta parte decât ... (vezi toată discuția)