avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj

Buna seara. daca sant angajata cu salariu minim pe economie si din acesti bani platesc si pensie alimentara la copil 231 lunar.. pot beneficia de scutirea taxei de timbru la partaj.???
Ultima modificare: Miercuri, 1 Noiembrie 2017
Andra ionescu, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Pentru a beneficia de scutirea de taxa de timbru sau de jumatate din valoare trebuie, conform prevederilor OUG 51/2008 cu completarile si modificarile ulterioare, sa aveti:
- pentru scutirea totala trebuie ca venitul pe cap de membru de familie cu care gospodariti sa fie sub 300 lei.
- pentru scutirea cu 50% trebuie ca acest venit sa fie sub 600 lei.
Incercati sa solicitati doar o esalonare a platii taxei in mai multe rate.
Va multumesc pentru raspuns.o seara buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de ajutor public judiciar aloistiloi16 aloistiloi16 Am de platit o taxa de timbru pe valoare in reconventional . Am avut termen si am depasit , dupa care am depus cerere de scutire si mi-a respins-o . Acum la ... (vezi toată discuția)
Motivele scutirii de la plata taxei judiciare de timbru şi acordarea asistenţei judiciare gratuite Ursutz Ursutz Buna ziua, Ma intereseaza sa aflu care pot fii motivele invocate pentru ca un judecator sa hotarasca scutierea de la plata taxei judiciare de timbru şi ... (vezi toată discuția)
Urgent taxa timbru judiciar ramona1977 ramona1977 eu impreuna cu sotul meu cetatean italian avem pe rol o cauza si ni s-a pus in vedere sa platim taxa de timbru aproximativ 70 milione. problema e ca acesti ... (vezi toată discuția)