avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda vigneta austria
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda vigneta austria

In drum spre Graz, venind dinspre Slovenia, după ce am trecut de vama, fara sa fie vreo benzinărie pe autostrada, am fost oprită și sancționata cu 120 euro că nu am vigneta. Degeaba am explicat că nu am avut de unde să o cumpăr.. mi s-a motivat că trebuia cumparata din alta tara.
Am platit pe loc, dar nu mi se pare ok, intrucat nu mi s-a dat posibilitatea sa respect legea, fiind știut că la intrarea într-o țară găsești ghișee pt vignete..
Ma puteți ajuta cu unele informații privind modalitatea de contestare?

Alte discuții în legătură

Amenda in austria lilianaNan lilianaNan Buna ziua, Am traversat in luna iulie 2017 Austria si am cumparat vigneta, am lipit-o pe parbriz si dupa o luna am primit acasa o amenda in valoare de 120 de ... (vezi toată discuția)
Cum se aplica amenzile pentru vigneta in slovacia Liviu1342 Liviu1342 Buna ziua, Am avut un drum intre Praga si Budapesta in care, pentru cativa zeci de km, am tranzitat Slovacia. La aprox 7km nainte de granita Cehia-Slovacia, ... (vezi toată discuția)
Rovinieta cumparata,dupa ce ai fost fotografiat... HUBARDONI HUBARDONI Am urmarit cu mare atentie postariile celor care au fost \\\\\\"fotografiati\\\\\\" circuland fara rovinieta si care au cumparat dupa aceasta,in aceasi ... (vezi toată discuția)