avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Contract vanzare-cumparare . intermediar decedat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Contract vanzare-cumparare . intermediar decedat

Buna ziua. In urma cu cateva zile am cumparat o masina. Proprietarul din actele masinii facuse un contract cu un intermediar , masina este scoasa de la taxe si impozite in baza acestui contract. Eu am dat banii, am luat masina . am cartea, talonul, fiscalul proprietarului din acte si urma sa fac un contract dintre mine si noul proprietar dupa cateva zile deoarece pe contractul pe care il avea acesta din urma nu avea stampila de la primarie . ( deci masina nu figura la taxe si impozite? ) Din nefericire al doilea proprietar(intermediarul) a decedat ulterior. Ce ar trebui sa fac in cazul acesta? Am apucat sa fac si asigurare pe numele meu in vederea inmatricularii. Exista vreo cale sa mai pot trece masina pe numele meu?
Cu proprietarul din acte as putea lua legatura. La familia decedatului nu as vrea sa apelez momentan avand in vedere pierderea suferita nu as vrea sa deranjez.
Ultima modificare: Miercuri, 1 Noiembrie 2017
RalucaMi, utilizator

Alte discuții în legătură

Transcrierea transmiterii dreptului de proprietate - auto înmatriculat în romania dyma1982 dyma1982 Buna ziua. Scriu aici poate e cineva care ma poate ajuta cu informatii / sfaturi. Am incercat si din alte surse dar unele informatii se bat in cap sau nu stiu ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto cu intermediar onisimcoc onisimcoc Buna, am o problema. Am cumparat o masina printr-un intermediar. Acesta imi poate oferi doar contractul vanzare-cumparare cu stampila (fiscal). Daca ma ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri procura speciala pt "evitarea" taxei de mediu. Rih85 Rih85 Buna ziua. Am o nelamurire cu privire la ce am facut (sper sa nu fie prea tarziu) in urma cu 4-5 zile. Pe scurt am vandut o masina Daewoo Nubira euro 2 unui om ... (vezi toată discuția)