avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Accize, alte taxe Certificat de atestare privind taxa de mediu
Discuție deschisă în Accize, alte taxe

Certificat de atestare privind taxa de mediu

Buna ziua
Unde trebuie depuse cererea si declaratia pentru obtinerea unui Certificat de atestare privind Taxa pentru Mediu? La AFM sau la Agentia din judetul meu?
Despre ce Taxa de Mediu este vorba?
Care este temeiul legal al acestei Taxe?
Aurel Fleancu a scris:

Despre ce Taxa de Mediu este vorba?
Care este temeiul legal al acestei Taxe?

Depun dosarul pentru Rabla pers juridice. Pe langa multimea de acte imi trebuie si acest certificat constatator de la Mediu, desi firma nu face parte din cele care au activitati care necesita plata unor taxe pentru Mediu. Trebuie sa depun obligatoriu si acest certificat.
Multumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Eu apreciez ca de la agentia judeteana de mediu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Respingere cerere ptr program de stimulare a innoirii parcului auto FLORIN10 FLORIN10 Va solicit atentia si totodata consilierea cu privire la modalitatea de a actiona in judecata Administratia fondului de mediu(AFM), in vederea anularii ... (vezi toată discuția)
Rabla plus persoane juridice logos co logos co Buna ziua, In programul rabla plus cu achizitioarea de autoturism hibrid intra si persoanele juridice? Si este aceeasi suma de 20000 de ron plus rabla ... (vezi toată discuția)
Cerere chemare in garantie Gheorgheni Alina G Gheorgheni Alina G mi-a invederat instanta sa precizez daca chem in judecata in calitate de parata AFM..pai nu cerere de chemare in garantie ? cum sa fac? sa o fac separat sau sa ... (vezi toată discuția)