avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Refuz eliberare certificat fiscal
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Refuz eliberare certificat fiscal

Bună ziua!
Am solicitat de la biroul de taxe și impozite un certificat fiscal pentru sediu și punct de lucru care să ateste că nu am datorii pe firmă, necesar pentru obținerea avizului de funcționare. Pentru punctul de lucru am un contract de închiriere, la adresa X să spunem. O doamnă de la taxe și impozite refuză să mi-l elibereze pe motiv că persoana de la care am închiriat spațiul de la adresa X, nu și-a declarat un teren de la adresa Y. E legal acest lucru? Ce treabă am eu cu adresa Y și ce face doamna cu terenurile ei? Adresa X e declarată iar eu nu am datorii și asta ar trebui să conteze. Deocamdată lucrul acesta mă ține pe loc, iar eu sunt într-un program cu fonduri europene unde timpul contează. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: IrinaTer , utilizator 20:10, 5 Noiembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Certificatul de atestare fiscală emis de autoritățile locale se eliberează la cererea contribuabilului în cel mult 2 zile de la data solicitării( cod procedură fiscală, art 159, alin 3)
[ link extern ]
În certificat sunt înscrise obligațiile fiscale restante datorate de dvs bugetului local .
Ultima modificare: Duminică, 5 Noiembrie 2017
carmen01011958, moderator
Mulţumesc pentru răspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat fiscal cu valoare de impozitare claudiu1968 claudiu1968 Pentru o prima inscriere in CF se solicita de catre OCPI aceste certificate fiscale. Intrebarea mea e daca autoritatile locale pot sa nu il elibereze , ... (vezi toată discuția)
Certificat fiscal anaf si/sau factura WStefan WStefan Este o firma care are o masina de vanzare. Conform celor spuse, persoana de la firma cu care am vorbit, masina a fost cumparata de noua, in Germania, in ... (vezi toată discuția)
Nulitate de drept a contractului de vanzare cumparare Flori14 Flori14 Buna ziua, As dori cateva lamuriri referitoare la legalitatea contractului de vanzare a unui imobil, teren extravilan in suprafata de 5000 mp. Pentru ... (vezi toată discuția)