avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Despăgubire după accident. De ce îmi solicită mie ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Despăgubire după accident. De ce îmi solicită mie service-ul să achit factura pro forma a reparațiilor?

Buna ziua! In urma cu o Luna am avut un mic accident ! Sa deschis un dosar de dauna ! Sa emis de la service ul unde am dus mașina o factura proforma cu valoarea sumei care acoperă reparatii le și care a fost transmisă companieei de asigurare Asirom ..acum mie de la service mia spus că trebuie să le achit lor o suma de 500 lei pentru aceasta factura ! Precizez că service ul nu este partener cu compania de asigurări! Întrebarea mea este ..eu de ce sa le achit aceasta suma de 500 lei ? Doar pentru factura proforma ? Este corect așa ceva? Și ce urmează să mai fac eu ?
Cel mai recent răspuns: Boeriu Catalin , Consultant asigurari 10:42, 14 Noiembrie 2017
Buna ziua,

Dumneavoastra ar trebui sa cunoasteti ce servicii vi s-au prestat - trebuie sa intrebati pe cel care va solicita plata.

Din prezentarea dvs. ar rezulta ca serviciul este de calculatie deviz / valoare despagubire.
IRIS AG BROKER de ASIGURARE a scris:

Buna ziua,

Dumneavoastra ar trebui sa cunoasteti ce servicii vi s-au prestat - trebuie sa intrebati pe cel care va solicita plata.

Din prezentarea dvs. ar rezulta ca serviciul este de calculatie deviz / valoare despagubire.

Probabil aveti o clauza cu franciza, care nu este acoperita de asigurare, pentru care situatie, asiguratorul a platit cu 500 mai putin la service, recititi contractul de asigurare..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Service-ul refuza sa-mi predea autoturismul reparat andreitulea andreitulea Buna! Am nevoie de un sfat. Am un vw Polo in leasing, lovit in urma unui accident de un sofer cu polita RCA Asirom Constanta. Reparatia s-a terminat in urma cu ... (vezi toată discuția)
Uniqa nu imi achita reparatia gina89 gina89 buna seara, am CASCO la UNIQA. am deschis dosar de daune si mi-am dus masina in service, la Midocar. Cei de la Midocar au facut reconstatare Midocar acceptul ... (vezi toată discuția)
Ofertă regie proprie din partea asigurătorului, în loc de daună totală. ce am de făcut ca să fiu despăgubit în mod corect? Lucian Andries Lucian Andries Am urmatoarea speta: in urma unui accident ( opel meriva, an 2004 )din care eu am iesit pagubit, de o luna de zile incerc ca am o rezolutie finala pentru ... (vezi toată discuția)