avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Contestare reziliere contract furnizare
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Contestare reziliere contract furnizare

Buna ziua,
Autoritatea contractanta a reziliat contractul de furnizare pentru nerespectarea termenului de livrare (30 zile + 15 zile acceptate in plus dar cu penalitati conform clauze contract) in baza art din contract "prezentul contract inceteaza de plin drept, fara a mai fi necesara interventia unei instante judecatoresti, in cazul in care una din parti in termen de 5 zile de la data primirii notificarii prin care i s-a adus la cunostinta ca nu si-a executat oricare din obligatiile ce-i revin".
Intrebare Pot invoca la o eventuala solicitare de mediere un alt pct. din cap. Rezilierea contractului, respectiv "rezilierea prezentului contract nu va avea niciun efect asupra obligatiilor deja scadente intre partile contractante", pentru a accepta livrarea produselor la o data ulterioara rezilierii contractului?
Cel mai recent răspuns: flori13 , utilizator 09:19, 21 Noiembrie 2017
Cand zice...,,efect asupra obligatiilor deja scadente,, , se refera la marfa deja adusa si facturata.
Dupa parerea mea nu puteti invoca acel punct.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract paul_2008 paul_2008 In contract am urmatoarea clauza \"oricare dintre partiare dreptul de a rezilia contractul cu conditia notificarii cu cel putin 15 zile inainte in cazul ... (vezi toată discuția)
Termeni contractuali djbobo djbobo am incheiat un contract cu o societate si la punctul 5 al contractului citez: \" Prezentul contract inceteaza de plin drept fara interventia instantei ... (vezi toată discuția)
Reziliere pact comisoriu mihaipaul mihaipaul Conform unui contract de achizitie vanzatorul trebuia sa-mi puna la dispozitie anumite cantitati si sortimente de marfa la datele prevazute in anexele la ... (vezi toată discuția)