avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi

Miercuri, 21 mai, are loc evenimentul: Angajarea străinilor în România - Recomandări practice și lecții utile pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Lege abrogata, ce se intampla cu normele ei de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Lege abrogata, ce se intampla cu normele ei de aplicare?

Buna ziua, daca o lege s-a abrogat, normele ei de aplicare se abroga implicit?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:37, 2 Noiembrie 2017
Abrogarea legii are ca efect și încetarea efectelor actului normativ prin care s-au adoptat Normele de aplicare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

definitie lege in vigoare peraspera peraspera Ce inseamna in contextul legii 47/1992 art 29 (1) \"lege in vigoare? Cand incepi actiunea cu cativa ani inainte si apoi, in ultimele luni, legea este abrogata ... (vezi toată discuția)
Abrogarea unei hotarari de guvern lili d lili d M-am lovit de o situatie atipica as zice si ma intreb cum de am eu norocul de a intra in astfel de situatii:o Ordonanta de Urgenta are un articol care prevede ... (vezi toată discuția)
Revocare dispozitie functionar public gh3gh1 gh3gh1 La nivelul unei institutii publice sunt tot felul de dispozitii. Conducatorul institutiei dupa o anumita perioada de timp, pe unele dintre acestea le abrogata ... (vezi toată discuția)