avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Accident rutier
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Accident rutier

Eram pe trecerea de pietoni pe culoarea verde a semaforului iar o masina a dat peste mine,in urma lovirii am cazut jos,soferita a iesit din masina lasand masina pe liber,iar aceasta a venit peste mine,ramanand doar cu capul afara iar restul corpului fiind sub masina.soferita statea si se uita la mine neavand nici o reactie,iar eu incercam sa ies singura de sub masina care venea spre mine.ce pot face in urma acestui accident?va multumesc
Ultima modificare: Joi, 2 Noiembrie 2017
Ana ms, utilizator
Pai de obicei cand ai un accident de genul asta suni la 112.

Salavarea m a luat de acolo pe targa
Ultima modificare: Vineri, 3 Noiembrie 2017
gi-jane2, moderator
Soferului i se va deschide dosar de cercetare. Puteti recupera toate cheltuielile plus daune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz in functie duta_ionut duta_ionut X-(AZI AM FOST SANCTIONAT INTR-O INTERSECTIE IN CARE PENTRU STRADA DIN CARE IESEAM NU AVEAM SEMAFOR AM FOST SANCTIONAT CU AMENDA DE 70 LEI PENTRU TRECEREA PE ... (vezi toată discuția)
Incident în trafic. am oprit la stop pentru a vira la stânga, ... Alexandra Mocanu Alexandra Mocanu Incident în trafic. Am oprit la stop pentru a vira la stânga, am acordat prioritate autovehiculelor care veneau din stânga, am ieșit pe linia de tramvai, ... (vezi toată discuția)
Accident rutier pe trecerea de pietoni, victima lovita si aruncata in aer si care si-a pierdut cunostinta pana la venirea ambulantei reli_relly reli_relly Buna seara. Am patit un lucru groaznic .Doresc sa ma sfatuiti cum sa procedez ,care sunt procedurile legale de urmat sa imi gasesc dreptatea in justitie ,sa ... (vezi toată discuția)