avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident rutier cu victima
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident rutier cu victima

Buna ziua! Dimineata la ora 9:55, pe trecerea de pietoni, pe culoarea verde a semaforului, am fost lovit fara intentie de un sofer CARE A FOST IMPINS de un alt sofer care venea cu viteza, masinile fiind avariate.Am fost la spital, am fost diagnosticat cu contuzii si am inceput sa am dureri la inima, fiind diagnosticat cu angina pectorala in urma accidentului.Nu am semnat nimic in urma accidentului. Ce trebuie sa fac pentru a primi despagubiri?
Ultima modificare: Joi, 6 Februarie 2025
laurentiuluca, utilizator
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 12:00, 10 Februarie 2025
Buna ziua, la politie ati fost? Aveti un numar de dosar penal? Trebuie sa va constituiti parte civila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier pe trecerea de pietoni, victima lovita si aruncata in aer si care si-a pierdut cunostinta pana la venirea ambulantei reli_relly reli_relly Buna seara. Am patit un lucru groaznic .Doresc sa ma sfatuiti cum sa procedez ,care sunt procedurile legale de urmat sa imi gasesc dreptatea in justitie ,sa ... (vezi toată discuția)
Accident intersectie semaforizata CosminLiv CosminLiv Buna ziua, Am fost implicat intr-un accident petrecut intr-o intersectie semaforizata. Am intrat in intersectie pe culoarea verde, cu intentia de a vira ... (vezi toată discuția)
Victima unui accident rutier dies dies Am fost implicata intr-un accident rutier, in calitate de pieton. Intr-o intersectie din capitala, la o trecere de pietoni cu semafor (era verde pt pietoni) un ... (vezi toată discuția)