avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... amenda lipsa vinieta parcare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

amenda lipsa vinieta parcare

am primit prin posta o amenda pentru lipsa vinieta parcare de la politia locala craiova,mentionez faptul ca masina am vanduto acum 2 ani cu acele numere rosii care sunt trecute in procesul verbal, cum as putea scapa de aceasta problema, ce solutii am la indemana?
Cel mai recent răspuns: Gheorghe Florin , Consilier juridic 08:28, 3 Noiembrie 2017
Aveti dreptul prevazut si garantat de Legea Fundamentala de acces neingradit la justitie
In termen de 15 zile de la comunicarea PV formulati plangere contraventionala la judecatoria responsabila,atentionati aspectul ca vehiculul a fost instrainat,anexati document justificativ
Dacă domiciliul dvs este departe de Craiova puteti depune plângerea si trimitand-o prin posta.
E bine să o faceti cu confirmare de primire

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amendă parcare VladTolontan VladTolontan Tocmai am avut minunata placere de a primi o amenda pentru parcare neregulamentare, in comunicatul lasat in parbrizul masinii mele era era mentionat faptul ca ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru masina vanduta Carol1983 Carol1983 Buna ziua! Am instrainat un atovehicul in anul 2015, care nici in momentul de fata nu a fost radiat de pe numele meu. Mentionez ca am solicitat mentionarea ... (vezi toată discuția)
Proces verbal nesemnat Muscalumaria24@gmail.com Muscalumaria24@gmail.com Tocmai mau oprit doi politisti si miau dat amenda doar pentru ca am spus la o taximetrista dute in puii mei desi nu am jicnit-o cu nimic ei miau dat amenda de ... (vezi toată discuția)