Acum 2 ani am cumparat o casa veche la tara de la o matusa. Am facut intelegerea sa o luam si pe mama sa in intretinere cu contract vanzare cumparare cu clauza de uzufrct viager, Noi nu stiam prea multe despre sanatatea mamei sale. Matusa si mama ei traiau impreuna in Codlea, casa fiind la tara in Buzau, Am stabilit toate detaliile si ne-am apucat de demolat casa veche si am construit un noua fara sa facem contractul la notar mergand pe incredere (( mare greseala )), In tot acest timp matusa a ascuns faptul ca mama ei sufera de DEMENTA IN FAZA AVANSATA, Intrebarea noastra este daca putem sa o chemam in instanta pentru ca ne-a mintit in legatura cu problemele de sanatate ale batranei sau cum putem rezolva sa-si ia batrana inapoi Multumesc daca imi dati un raspuns
Daca e cu uzufruct, nu cred ca e legal, decat daca probati ca are nevoie de ingrijire (medicamentoasa sau nu) care nu se poate face in alte conditii decat intr-un azil cu supraveghere continua.
Extrem de greu de dovedit, va trebuiesc probe si apoi sa dovediti ca, nu ati fi cumparat cu clauza respectiva daca stiati de boala respectiva, practic imposibil.Resemnati-va!