avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 778 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Act de vanzare- cumparare cu uzufruct viager pe o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Act de vanzare- cumparare cu uzufruct viager pe o camera

Buna ziua , am un apartament cu doua camere , din care pe dormitor este pusa ipoteca pentru un batran care are uzufruct viager pe acea camera, sufera de dementa alzheimer am si contract de intretinere cu batranul ,as dorii sa-l duc intrun azil de stat, intrebarea este ; pot pierde apartamentul pentru ca l-am internat in azil si sa-mi ia statul casa.
Cel mai recent răspuns: dudrda , utilizator 06:10, 20 Noiembrie 2015
dvs sunteti proprietar, cum ar fi putut domnul care are uzufruct viager pe o camera , sa ipotecheze o parte din imobil?? nefiind proprietar ..
la notariat s-a facut act de vanzare cumparare cu intretinere cu uzulfruct viager ,cand a iesit extrasul din cartea funciara ,scrie ca este ipoteca pe dormitor in favoarea batranului.






~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asistenta sociala, batran 81 de ani institutionalizat in sector 4 dudrda dudrda Buna seara ,am depus un dosar la asistenta sociala pentu un batran de 81 de ani bolnav de dementa alzheimer mixta comportamentala degenerativa pentru ... (vezi toată discuția)
Sunt proprietarul unei garsoniere cu uzufruct viager pentru mama mea bolnavă, internată într-un așezământ. o pot vinde? nahir nahir Buna ziua, Sunt proprietarul unei garsoniere cu drept de folosinta viagera pentru mama mea. Mama mea este insa internata la un asezamant pentru batrani ... (vezi toată discuția)
Ridicare drepturi si punere sub interdictie dudrda dudrda Buna ziua ,am un contract de intretinere cu o persoana in varsta de 82 ani , si are dreptul sa stea si in casa pe tot restul vietii.Este vorba de un apartament ... (vezi toată discuția)