Buna dimineata! Am fost afectată de lucrarile unui hipermarket, mai concret mi sau crapat pereti casei atat exterior cat si interior.Hipermaketul a a construit pe un teren unde ă fost o clădire imensa ă unui Furnal Sau folosit utilaje grele pentru spargerea unor piloni mari si introducerea altora pentru constructie ,au avut loc f multe trepidatii cea au dus la degradarea constructiei mele. Este o constructie din 1957 dar care a fost consolidată prin anul 20o5 cu subzidire cu turnarea din ciment ă stalpilor de sustinere.Mentionez ca de la rampă pentru alimentare ă hipermaket până la hotarul meu sunt circa 8 m .Inginerul constructor care executa lucrarea ă fost în clădirea mea a făcut fotografii ă văzut si tot odata ă si simtit trepitatiile pentrucă in acel moment se lucra chiar cu astfel de ulilaj care producea trepidatii.am incercat pe cale amiabilă mi au promis ca imi vor remedia tot ce s a stricat iar acum cand sunt pe final mi au spus ca nu mai raspund. Astept raspunsul dumneavoastra . Va multumesc!
Daca nu ati sesizat in scris, cu nr. de inregistrare/ data si nu detineti copia sesizarilor dvs., oricand firma de ctii./ hipermarket-ul va putea afirma ca nu a stiut de problemele dvs. Promisiunile verbale "zboara", dovada ca nu ati rezolvat nimic pana in prezent.
Puteti deschide actiune in instanta impotriva firmei de ctii. si a hipermarket-ului si sa solicitati instantei sa aprobe o expertiza tehnica judiciara in specializarea ctii. In instanta puteti solicita daune materiale si/ sau daune morale de la partea reclamata, inclusiv remedierea stricaciunilor la casa dvs. De mutat la sectiunea expertize tehnice judiciare si extrajudiciare.