avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... vibratii cu deteriorare casa
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

vibratii cu deteriorare casa

Buna ziua, datorita traficului masinilor de mare tonaj care nu respecta limita de 50km/h la intrarea in municipiu, locuinta mea dar si a altor vecini este trepidata, avand loc crapaturi si alte deteriorari. Firma de asigurare a venit, a constatat si si a trimis rezolutia ca nu intra in daune aceste trepidatii. Ce pot face si cine ma poate despagubi avand in vedere ca afectarea este tot mai evidenta, cu stima
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:37, 5 Decembrie 2017
Pentru a putea solicita despagubiri initial trebuie sa probati prejudiciul
Este necesar sa efectuati expertiza tehnica a constructiei in baza careia va puteti ridica cu pretentii in instanta
Sesizati primaria si politia, in scris, cu nr. de inregistrare/ data. Solicitati sa se ia masuri si sa va comunice firmele ale caror masini grele se deplaseaza in zona.
Contactati un expert tehnic judiciar (gasiti pe internet, din judetul dvs.) in specializarea constructii pentru efectuarea unei expertize tehnice a casei.
Pentru a va putea primi actiunea in instanta trebuie sa precizati firmele responsabile de deteriorarea constructiei si sa depuneti raportul de expertiza. Pentru a fi avut in vedere de instanta, raportul de expertiza trebuie intocmit de un expert tehnic judiciar, nu de unul extrajudiciar.
Lista experti gasiti aici: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicitare audit yram yram Care sunt pașii pentru a solicita un Audit lucrări construcții? (vezi toată discuția)
Am un proces pentru o succesiune si mi se cere raport de expertiza ... dinu154 dinu154 Am un proces pentru o succesiune si mi se cere raport de expertiza extrajudiciar ce reprezita acest raport. (vezi toată discuția)
Expertiza tehnica Raluca  Todea Raluca Todea Buna ziua! Am o nelamurire legata de o speta. In cadrul unui litigiu avand ca obiect obligarea unui constructor de refacere a unor lucrari, s-a dispus ... (vezi toată discuția)