pe un teren pe care am act de donatie autentic,cu intabularea facuta din 2001,cineva obtine o hotarare judecatoreasca irevocabila.daca respectivul va solicita executarea hot.,pot pierde acest teren?daca fac contestatie la executare,instanta ce poate decide?va multumesc
daca dumneavoastra aveti si contractul de donatie si intabularea pe teren nu inteleg cum altcineva a obtinut o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila fara ca dumneavoastra sa fiti citat.
detin cu act de don593mp dintr-un teren de 800mp pe care unchiul meu ii avea pe titlul sau.pe restul de 297 s-au judecat doua persoane,fiecare invocand un inscris sub semn.privata.doar ca unul din acestia a gresit vecinatatile,de fapt pctele cardinale,si instanta,vazand prob.ca nu exista interese contrare,le-a dat amandurora castig,fiecaruia pe ce a cerut in cererile de la dosar.n-au verificat dc exista vreun alt titlu pe terenurile alocate fiecaruia.repet,unul din petenti a gresit vecinatatile.hot.a ramas irevocabila.va multumesc mult.
ba da,a existat expertiza topo.chiar expertul in raportul sau a observat ca una din parti a cerut gresit o supr.pe care exista act de donatie anterior.in urma acestui raport instanta de recurs da aceasta solutie.va multumesc
Tranzactie
hesperida
Am si eu o problema. S-a incheiat o tranzactie iar instanta a luat act de ea in anul 2009.Sentinta este definitiva si irevocabila. La baza tranzactiei a stat ... (vezi toată discuția)