avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... hotarare judecatoreasca pe un teren pe care exista act ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

hotarare judecatoreasca pe un teren pe care exista act de donatie

pe un teren pe care am act de donatie autentic,cu intabularea facuta din 2001,cineva obtine o hotarare judecatoreasca irevocabila.daca respectivul va solicita executarea hot.,pot pierde acest teren?daca fac contestatie la executare,instanta ce poate decide?va multumesc
Cel mai recent răspuns: prejbeanu daniela-liliana , utilizator 17:22, 8 Octombrie 2009
daca dumneavoastra aveti si contractul de donatie si intabularea pe teren nu inteleg cum altcineva a obtinut o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila fara ca dumneavoastra sa fiti citat.

Dati-ne mai multe detalii.
Nu ne-ati furnizat suficiente date, de ce a fost castigat terenul de alta persoana, s-a anulat contractul de donatie?
detin cu act de don593mp dintr-un teren de 800mp pe care unchiul meu ii avea pe titlul sau.pe restul de 297 s-au judecat doua persoane,fiecare invocand un inscris sub semn.privata.doar ca unul din acestia a gresit vecinatatile,de fapt pctele cardinale,si instanta,vazand prob.ca nu exista interese contrare,le-a dat amandurora castig,fiecaruia pe ce a cerut in cererile de la dosar.n-au verificat dc exista vreun alt titlu pe terenurile alocate fiecaruia.repet,unul din petenti a gresit vecinatatile.hot.a ramas irevocabila.va multumesc mult.
Nu s-au cerut in timpul procesului expertize topo? S-a dat o hotarare doar pe spusele celor doi? E posibil?
ba da,a existat expertiza topo.chiar expertul in raportul sau a observat ca una din parti a cerut gresit o supr.pe care exista act de donatie anterior.in urma acestui raport instanta de recurs da aceasta solutie.va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua!daca am obtinut o hotarare judecatoreasca definitiva ... Stergarel Stergarel Buna ziua!Daca am obtinut o hotarare judecatoreacs definitiva de partaj in care s-a numit un expert cadastral pentru a imparti terenul extravilan intre ... (vezi toată discuția)
Tranzactie hesperida hesperida Am si eu o problema. S-a incheiat o tranzactie iar instanta a luat act de ea in anul 2009.Sentinta este definitiva si irevocabila. La baza tranzactiei a stat ... (vezi toată discuția)
Greseala in raportul de expertiza cadastrala, cerere de indreptare a hotararii respinsa Ulpianus Ulpianus Va expun urmatoarea situatie: partaj succesoral judiciar, doua terenuri in masa succesorala. S-a efectual raportul de expertiza topo-cadastrala, dar unul ... (vezi toată discuția)