avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Auto

Buna ziua ! Am un golf 4 si la cererea mecanicului am schimbat motorul cu unul identic .Al meu din spusele lui nu mai era bun .Mentionez ca cand am duso la el masina functiona
..Acum dupa ce a unblat in ea cea facut nu mi dau seama nu mai porneste deloc ...simi zice ca nu poate sa o mai faca .va rog sa ma sfatuiti ce e de facut
...
Cel mai recent răspuns: Gheorghe Florin , Consilier juridic 11:08, 3 Noiembrie 2017
Motorul identic cu care a fost inlocuit cel original de unde a fost achizitionat? In ce conditii?
Ce spune mecanicul? Care e parerea lui? De ce nu porneste?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rar nu face omologare pe motor schimbat (motorul e piesa de schimb, unde e problema?) IdaTuning IdaTuning Buna ziua, astazi am fost la registru sa perfectez actele pentru o masina care urma sa o vand (ford mondeo) masina a fost cumparata personal de mine si din ... (vezi toată discuția)
Problema cu un service auto petrica101 petrica101 Buna ziua .Am o problema cu un serce auto am dus masina la service din cauza ca pierdea antigel si avea scurgeri de ulei .am dus masina pentru constatarea ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli inutile pentru reparatia masinii din cauza diagnosticului gresit M@rius M@rius Buna ziua, Ma confrunt cu o problema destul de complexa si as avea nevoie de un sfat pentru a sti daca se mai poate face ceva in acest caz. De vreo 5 luni ... (vezi toată discuția)