avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ce se întâmplă dacă vrei să închei contractul?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ce se întâmplă dacă vrei să închei contractul?

Ai semnat un contract cu un interim oe baza unu cv si ei nu tiau dat de munca oe baza cv si vor sa te trimita ca si necalificat in altfel de munca. Tu vrei sa pleci sa inchei contractu cu ei se intampla ceva?
Ultima modificare: Vineri, 3 Noiembrie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: Gabitza90 , utilizator 10:30, 3 Noiembrie 2017
Gabitza90 a scris:

Ai semnat un contract cu un interim oe baza unu cv si ei nu tiau dat de munca oe baza cv si vor sa te trimita ca si necalificat in altfel de munca. Tu vrei sa pleci sa inchei contractu cu ei se intampla ceva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit srl ale2012 ale2012 buna ziua.vreau sa imi fac un credit la un srl dar contractu de credit mie trimis prin cureriat si daca sunt de acord il semnez si il trimit inapoi daca nu ... (vezi toată discuția)
Intrebare demisie DrThrax2010 DrThrax2010 daca eu am semnat un act aditional de prelungire de 3 luni .. si nu am nici un act la mine .. pot sa plec fara preaviz ?? (vezi toată discuția)
Retragere din salariu dragulin alin dragulin alin buna seara, problema mea e urmatoarea si as dori tare mult daca ma poate lamuri cineva si daca exista vreo solutie. sunt cadru didactic si in toamna cand mi ... (vezi toată discuția)