avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... stimulent insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

stimulent insertie

Buna ziua. Am o nelamurire..... inteleg ca cel putin o luna din concediul de crestere a copilului va reveni parintelui care nu a solicitat acest drept. Intrebarea este daca persoana indreptatita nu solicita concediu pentru cresterea copilului poate solicita numai acordarea stimulentului de insertie pentru luna respectiva?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:26, 3 Noiembrie 2017
Nu poate solicita acordarea stimulentului de insertie pentru luna in cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordarea stimulentului de insertie ClaudiuGabriel ClaudiuGabriel Buna ziua, Am urmatoarea nelamurire: Copilul s-a nascut pe 14 iunie 2012, si sotia a intrat in concediu de ingrijirea copilului, optand pentru un an de ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie si concediu fara plata pentru crestere copil geoanda geoanda Buna ziua, Doresc sa ma ajutati cu un raspuns legat de stimulentul de insertie. Eu am optat pentru CCC de un an iar potrivit legii ar trebui sa ma intorc ... (vezi toată discuția)
In cazul meu este obligatoriu sa intre tatal o luna in ccc? crisana crisana Buna ziua.Am o nelamurire si va rog sa ma ajutati cu un raspuns.Urmeaza sa nasc,dar nu voi beneficia de concediu pentru cresterea copilului,tocmai de aceea ... (vezi toată discuția)