avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Bonus zilnic
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Bonus zilnic

buna ziua,
va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta. Societatea doreste acordarea de bonus zilnic in urma efectuarii targhetului. Pot acorda acest bonus zilnic si la farsit de luna sa-l introduc in salarii pentru impozitare?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ana-cer , moderator 20:55, 11 Noiembrie 2017
Bonusul este venit salarial si din el se retin toate contributiile obligatorii si impozit.
Aveti grija cu ce acordati in avans, sa nu cumva sa nu ajunga banii la lichidare pentru contributii si impozit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitare prima de paste violeta47 violeta47 Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati cu o problema. firma noastra a acordat fiecarui salariat un bonus de 150 ron, cu ocazia sarbatorilor pascale. ... (vezi toată discuția)
Salar brut variabil? Dyakarina Dyakarina Buna seara! Am o nedumerire.. as vrea sa stiu daca salarul brut este variabil.. ideea este urmatoarea: in luna noiembrie 2014 m-am angajat la o firma de ... (vezi toată discuția)
Tichete de masa Margareta_y Margareta_y Va rog sa-mi spuneti daca legal poate angajatorul sa plateasca impozitul la tichetele de masa ca sa nu le mai bagam in statul de plata deoarece ii diminiueaza ... (vezi toată discuția)