avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 982 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Procura generala pe cale judecatoreasca
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Procura generala pe cale judecatoreasca

Buna ziua. Sunt Lita Georgeta din Alexandria. Va rog sa ma ajutati intr-o problema. Sotul meu este bolnav cu grad de handicap cu insotitor, fara discernamant cf actelor medicale. Nu pot sa ii deschid un cont la banca ca sa-i ridic pensia de handicap, si multe altele. Am fost la notar sa fac procura dar daca sotul meu nu se depleaseaza si nu are discernamant( are AVC, Dementa mixta) pot sa obtin acea procura pe cale judecatoreasca? va rog sa ma invatati cum sa procedez sa ma adresez instantei de judecata.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:08, 6 Noiembrie 2017
In instanta cereti punerea lui sub interdictie si sa ii deveniti tutore, pana la finalizarea procesului, cereti sa fiti numit curator special.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura judecatoreasca maria_myky maria_myky Buna ziua. Sunt Lita Georgeta din Alexandria. Va rog sa ma ajutati intr-o problema. Sotul meu este bolnav cu grad de handicap cu insotitor, fara discernamant ... (vezi toată discuția)
Deschidere succesiune corina stancu corina stancu tatal meu a murit acum 1 saptamina, mama este diagnosticata cu Alzheimer. actul de deces al tatalui precum si actul de proprietate al apartamentului parintilor ... (vezi toată discuția)
Luarea in tutela a mamei, bolnava de dementa mixta ionel-s ionel-s Buna ziua. Mama este diagnosticata cu dementa mixta, locuieste cu mine, deci eu am grija de ea. Doresc s-o iau in tutela. Mai am o sora , insa este cu ... (vezi toată discuția)