avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1041 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... PROCURA JUDECATOREASCA
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

PROCURA JUDECATOREASCA

Buna ziua. Sunt Lita Georgeta din Alexandria. Va rog sa ma ajutati intr-o problema. Sotul meu este bolnav cu grad de handicap cu insotitor, fara discernamant cf actelor medicale. Nu pot sa ii deschid un cont la banca ca sa-i ridic pensia de handicap si de insotitor, si multe altele. Am fost la notar sa fac procura, dar notarul mi-a zis ca avand AVC, Demeta mixta, doar pe cale judecatoreasca pot obtine acea procura. Va rog sa ma invatati cum sa procedez sa ma adresez instantei de judecata pt obtierea acelei procure. Cu multumiri.
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 15:00, 4 Noiembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Solutia juridica nu este simpla,trebuie sa va adresati instantei de judecata ptr.punerea sub interdictie judecatoreasca,trebuie sa urmati procedura prevazuta de art.164-175NCC,este bine sa luati legatura cu avocat ptr.solutie concreta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura generala pe cale judecatoreasca maria_myky maria_myky Buna ziua. Sunt Lita Georgeta din Alexandria. Va rog sa ma ajutati intr-o problema. Sotul meu este bolnav cu grad de handicap cu insotitor, fara discernamant ... (vezi toată discuția)
Cum pot vinde casa dacă soțul și fiul meu, coproprietari, sunt amândoi grav bolnavi (alzheimer în formă severă și paralizie în urma unui accident vascular cerebral)? Aura M Aura M Eu si sotul meu locuim in Romania de 14 ani.El are permis de sedere temporara pentru intregirea familiei.Amandoi suntem proprietari pe un apartament la casa ... (vezi toată discuția)
Instituire tutelă asupra unei persoane cu handicap grav, la implinirea vârstei de 18 ani Stoflea Stoflea Bună ziua. Am un fiu cu handicap grav, iar in luna decembrie implineste 18 ani. Avem un certificat de handicap GRAV CU ASISTENT PERSONAL valabil până la ... (vezi toată discuția)