avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Imobiliar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Imobiliar

Bună ziua. Doresc sa stiu ce pot face impotriva dezvoltatorului imobiliar. In contact era stipulate predarea completa a apartamentului cumpărat i martie 2017. De mutat m-am mutat. Problema este ca nu am primit actele finale ca sa pot merge la notar pentru intabulare. Când întreb mi se servesc tot felul de pretexte. Va rog mult ,răspundeți-mi.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 11:53, 6 Noiembrie 2017
Chiar nu doreste nimeni sa ma ajute? De ce sunteti atat de nepăsători?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Fie insistati si obtineti o programare concreta la notar in ziua X, pentru a fi prezent la semnarea contractului de vanzare cumparare.
Fie, daca ati incheiat in pralalabil un antecontract, luati legatura cu un avocat si deschideti o actiune in instanta pentru perfectarea contractului de vanzare cumparare pe cale judecatoreasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare drum de acces Cristian Cojocariu Cristian Cojocariu Buna dimineata. Am o problema din partea unui dezvoltator imobiliar in sensul ca : Am contractat un credit imobiliar ipotecar prin BCR la data de 7 ... (vezi toată discuția)
Intabulare drum de acces Cristian Cojocariu Cristian Cojocariu Buna dimineata. Am o problema din partea unui dezvoltator imobiliar in sensul ca : Am contractat un credit imobiliar ipotecar prin BCR la data de 7 februarie, ... (vezi toată discuția)
Antecontract vanzare-cumparare apartament cedat in locul unui act cu data certa de primire cf? Ginevra Ginevra Buna ziua, am cumparat in 2010 un apartament de la un dezvoltator in felul urmator: dezvoltatorul a incheiat un antecontract cu o firma agreata de ei prin ... (vezi toată discuția)