avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... lichidare la zi
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

lichidare la zi

buna ziua ,as vrea sa stiu ce venituri banesti i se cuvin sotului meu in cazul lichidarii la zi cu ultima zi de munca in 14 oct 2017 si cu perioada de concediu efectuata 1-15 august 2017?mentionez ca perioada 1-14 oct a lucrat iar patronul zice ca nu mai are nimic de luat .concret vreau sa stiu pentru lichidarea la zi ce venituri ni se mai cuvin?multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:25, 4 Noiembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Nu exista dpdv legal notiunea de "lichidare la zi". Practic pt perioada lucrata va trebui sa-si primeasca salariul la data platii prevazuta in contr de munca.
Administratorul, daca doreste, poate sa-i acorde salariul inaintea datei platii din CIM.
mentionez ca plata s a facut ieri .....dar cand l am contactat pe domnul...raspunsul a fost ce bani ?ca nu mai are nimic de luat nici pe munca nici pe concediu
ma refer la plata catre restul salariatilor scuze
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Soțului dvs în cazul incetarii c.i.m. i se cuvine :
- drepturile salariale aferente perioadei lucrate pana la data incetarii c.i.m.;
- compensarea în bani a zilelor de concediu de odihna neefectuate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie alex_f alex_f Buna ziua, Pe 13 iunie mi-am dat de demisia de la locul de munca, ultima zi lucrata fiind conform preavizului pe 12 Iulie. M-au informat ca mai aveam de ... (vezi toată discuția)
Salarii compensatorii florina_222 florina_222 lichidarea făcută pe data de 22.11.2011,la financiarul unitaţii se refuză calculul drepturilor baneşti ce m-i se cuvin pe motiv ca nu au bani,mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Trebuia sa mi se plateasca c.o.? eu1001 eu1001 buna seara, va rog sa-mi spuneti daca fostul meu angajator trebuia sa imi plateasca C.O. neefectuat pe anul in curs, in conditiile in care mi-am incetat ... (vezi toată discuția)