avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Salarii compensatorii
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Salarii compensatorii

lichidarea făcută pe data de 22.11.2011,la financiarul unitaţii se refuză calculul drepturilor baneşti ce m-i se cuvin pe motiv ca nu au bani,mentionez ca am fost declarat inapt pentru serviciul militar cu scoaterea din evidenţă,gradul II de invaliditate,la data lichidării mai aveam 13 zile de concediu de odihna neefectuate,legea 285/2010 art.13 alin. 2 spune ca mă încadrez la salarii compensatorii.Trebuie să aştept să-mi vina decizia de pensionare,pentru calculul salariilor compensatorii?
Cel mai recent răspuns: Cabinet de Avocat Todorese Doina , Avocat 17:39, 26 Noiembrie 2011
Solicitati in scris cele mentionate unitatii, de la primirea raspunsului de refuz aveti posibilitatea de a o ataca la Tribunalul teritorial litigii de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarii compensatorii la pensionare pe caz de boala Florin36 Florin36 Buna seara..M-am pensionat de curand pe caz de boala,grad de invaliditate 3.Am fost functionar public cu statut special in cadrul Administratiei Nationale a ... (vezi toată discuția)
A primit cineva salarii compensatorii la pensionare anul acesta? ancarusu ancarusu Buna ziua, Ma adresez si eu d-tra cu o intrebare legata de salariile compensatorii. Ma intereseaza daca mai este cineva pensionat medical anul acesta din M.A. ... (vezi toată discuția)
Drepturi iesire la pensie floribell floribell Am un salariat care in septembrie iese la pensie, el fiind in concediu medical de anul trecut (din luna iulie), an, in care noi la drepturile co, dadeam si ... (vezi toată discuția)