avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Taxa de timbru
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Taxa de timbru

Detin un teren de 1870 mp, din care 1520 sunt ai mei, iar restul de 350 apar pe numele matusii, care nu a avut copii si care nu a ingrijit acest teren niciodata, doar ca apare pe CF. Vreau sa deschid proces de uzucapiune pt partea matusii. Imi puteti explica cum se calculeaza taxa de timbru? Se calculeaza doar pt partea matusii sau pt tot terenul?
Cel mai recent răspuns: doreludandan , utilizator 11:15, 4 Noiembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa timbru madalinagabriel madalinagabriel Bună seara,am un dosar pentru intabulare casa pe cale judecatoreasca,iar azi am primit o scrisoare prin care sunt instiintata ca am de platit o suma de...care ... (vezi toată discuția)
Taxa timbru louisfigo louisfigo Buna ziua! As dori sa stiu care este taxa de timbru pentru o despagubire de 140.000 de euro intr-un proces civil pentru tulburare de posesie. Multumesc! (vezi toată discuția)
Taxa judiciara de timbru ptr. raspunderea delictuala EUI EUI V-as ruga sa-mi comunicati, daca este posibil, cuantumul[in % sau RON] reprezentat de taxa judiciara de timbru[conf. OUG 80/2013], care ar trebui achitat in ... (vezi toată discuția)