avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Relatia cu autoritatile Prins cu marijuana în Italia. Scap ușor dacă am ...
Discuție deschisă în Relatia cu autoritatile

Prins cu marijuana în Italia. Scap ușor dacă am cooperat?

recent am fost prins cu 1 gram de 'iarba' de doi jandarmi ,ei fiind foarte de treaba cu mine mi.au dat si o tigare sa fumez ca m.au vazut stresat,m.au dus la sectie si am dat declaratie,mi.au facut si poze si dupa am plecat acasa ,tin sa mentionez ca in declaratie am spus totul ,le.am dat si numarul baiatului de unde am luat.o si le.am spus si adresa unde sta el ,banuiesc ca am cooperat ,mentionez ca asta e prima abatere pe care o am cu politia am 24 de ani si niciodata nu am avut probleme cu politia ,asta este prima oara
Ultima modificare: Marți, 9 Ianuarie 2018
Manuela Rășină, administrator
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Care-i defapt intrebarea? Ce riscati?
DPR309/90 revazut in 2015. sa inteleg incenzurat--adica nu aveti alte infractiuni la activ.
Depinde cate grame, nu lua de bun faptul ca agenti au fost draguti,.. isi fac treaba cu precizie ..adica scriu imputarea chiar si oferindu-ti o tigara. Prin gestul respectv mie imi spune ca au probat faptul si nu ca sunt baieti finuti. Adica tigara fumata de tine se afla in repertoriu in dosar analizata cu amprente de pe degetul tau saliva etc...
Spui ca ai recunoscut si esti incenzurat deci poti opta per un patteggiamento. ( aplicarea pedepsei la cerere) as spune ca nu prea ai alta alternativa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost prins acum 2 luni cu un pliculet cu cannabis asupra mea andrei_a_andrei andrei_a_andrei La inceputul lunii aprilie am fost prins in centrul Capitalei de jandarmii in civil. Au gasit asupra mea aproximativ 1g de iarba. Am fost la sectie, am dat ... (vezi toată discuția)
Am fost prins cu ghivece cu canabis pentru consum propriu. pentru ce pedeapsă să optez? ContSters457576 ContSters457576 In urma unei descinderi la domiciliul meu au fost gasite 4 ghivece cu cate 2 plantute de canabis de aproximativ 2 saptamani (nu erau mature) am recunoscut ... (vezi toată discuția)
Posesie marijuana Hp5s Hp5s Salut.Ma tot framanta anumite aspecte si de aceea va cer parerile.Sper sa ma ajutati.Am fost prins recent cu 3 pliculete de marijuana( 1,5 grame marijuana) de ... (vezi toată discuția)