avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general vanzarea intre firme fiind actionar la ambele firme
Discuție deschisă în Contabilitate în general

vanzarea intre firme fiind actionar la ambele firme

am si eu o intrebare este posibila vanzarea de marfa intre firme, eu fiind actionar la ambele firma si cum se face???
Cel mai recent răspuns: ALEXANDRA TAN , Consilier juridic 15:09, 8 Octombrie 2009
Da, este posibil si se face ca orice alta vanzare. Este foarte importat ca sa fie la pretul pietii (nu prea ieftin si nu prea scump).
Da si in aceleasi conditii prevazute de lege -contract daca este cazul,factura .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme valeriaboda valeriaboda Buna ziua, Imi scriu aici off-ul fara prea mari sperante in a gasi o solutie...totusi, incerc. Problema e urmatoarea: In cursul anului 2011 am acceptat ... (vezi toată discuția)
Preturi diferite florina ciubotariu florina ciubotariu am o situatie ciudata la care as vrea o precizare.de la conducere mi s-a transmis ca pot sa vand in depozit sur cu 75 lei/cut si la cei care cumpara sistem ... (vezi toată discuția)
Transfer de proprietate a unui imobil intre doua societati dual dual Buna ziua, Sunt asociat in doua firme (intr-una asociat unic ) si as dori ca un imobil aflat in proprietatea uneia (cea cu doi asociati) sa il trec in ... (vezi toată discuția)