avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Declarația pe venit.a fostului soț
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Declarația pe venit.a fostului soț

Spuneți-mi ca persoană fizică prin cerere pot solicita de la Inspectoratul Fiscal declarațiile pe venit a fostului soț care nu-și achită pensia alimentară, sau trebuie neapărat să se implice avocatul? Vă mulțumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Noiembrie 2017
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: vat123 , utilizator 19:15, 4 Noiembrie 2017
Declaraţiile de venit le poate cere numai instanţa de judecată şi executorul judecătoresc, nu avocatul şi nici dvs.
Mersi frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot cere in instanta plata pensiei alimentare, eu fiind platitorul? cristibox cristibox Deoarece am divortat la notar avand copil minor,doresc sa se stabileasca prin hotarare judecatoreasca plata pensiei alimentare. La notar am stabilit toate ... (vezi toată discuția)
Cum sa dau in judecata pentru pensie alimentara ioanaalexa ioanaalexa buna.ma numesc corina si mam casatorit in 2008.in 2011 am divortat,sotul neprezentandu-se la nici un termen.in urma casatoriei a rezultat un minor..acum avand ... (vezi toată discuția)
Cerere de diminuare pensie alimentara depusa la judecatorie fara adeverinta de venit silver1101 silver1101 Buna ziua, am fost contactata de catre avocata fostului sot cum ca a depus la judecatorie cerere de diminuare pensie alimentara (ex-ul e plecat momentan din ... (vezi toată discuția)