avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Accident auto provocat de un conducător auto care ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Accident auto provocat de un conducător auto care nici măcar n-a oprit. Cum pot obține despăgubiri?

Buna ziua am si eu o ruga minte daca ma puteti ajuta am avut un acident rutier prin urmare nu au au fost victime un domn a intrat an depasire intrand pe partea mea obligand ma sa trag dreapta pentru al evita urmare ca eu am intrat antro papas tie si miam facut masina praf am fost la politie am dat declaratie la fel si martori care Mau scos din masina si care au vazut totul .domnul care a provocat toata treaba nici macar nu sa oprit a fugit. As vrea sa stiu cum sa procedez an cazu acesta mentionez ca maine zi la gasit politia dar as vrea sa stiu ce ar trebui sa fac unde sa merg ca sa pot fi despagubt
Ultima modificare: Duminică, 5 Noiembrie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 00:11, 5 Noiembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Conducatorul celuilalt autoturism va trebui sa dea o declaratie la politie. Politia va intocmi procesul verbal de contraventie. Daca continutul procesului verbal corespunde realitatii adresati-va societatii de asigurare la care celalalt conducator are asigurarea RCA si deschideti dosarul de dauna. Daca procesul verbal nu reflecta realitatea depuneti in termen de 15 zile o plangere contraventionala la Judecatoria la care este arondat postul de politie care a intocmit procesul verbal de contraventie. Desfasurarea in continuare a evenimentelor depinde in care dintre cele doua cazuri va aflati.
ing. Ioan Ciobanu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident Pricopi Pricopi Am avut accident si au trecut doua spatamani de atunci. Soferul masinii care m a lovit a fugit de la locul accidentului. Sun la politie si spun ca nu l gasesc. ... (vezi toată discuția)
Lovit cu masina din spate gyozike gyozike buna ziua . acum doua zile am patit ca mergeam la oras cu masina si din ne atentie nu am parasit distanta de siguranta si am intrat in masina,masina era un ... (vezi toată discuția)
Despagubiri accident rutier gabi2204 gabi2204 Buna seara, Doresc sa ma ajutati cu un sfat, am avut un accident rutier din vina mea in care am accidentat usor un pieton, din nefericire s-a intamplat pe ... (vezi toată discuția)