Am avut accident si au trecut doua spatamani de atunci. Soferul masinii care m a lovit a fugit de la locul accidentului. Sun la politie si spun ca nu l gasesc. Am sunat acum cateva zile si au spus ca l au gasit si ca o sa vina sa dea declaratie si o sa ma sune. A trecut o saptamana de atunci si nu m a sunat nimeni. Am uitat sa mentionez ca in prima faza domnul politist a spus ca eu sunt vinovat ca nu m am asigurat la schimbarea directiei de mers, eu eram deja intrat pe a doua banda,el a venit cu viteza,a evitat masina din spatele meu si m a tamponat dupa care a fugit. Cum trebuie sa procedez? Multumesc.
Se va incheia PV de constatare de catre politie in functie de elementele identificate la fata locului, la data producerii evenimentului plus pozele facute la fata locului plus declaratiile date de parti.
PV intocmit de politei poate fi contestat in instanta, la judecatorie.
Inteleg ca nu s-a incheiat ica procesul verbal de contraventie. Dupa incheierea si primirea acestuia si daca prevederile va sunt nefavorabile depuneti plangere contraventionala in terme de 15 zile la Judecatoria la care este arondat locul contraventiei.
ing. Ioan Ciobanu