avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident

Am avut accident si au trecut doua spatamani de atunci. Soferul masinii care m a lovit a fugit de la locul accidentului. Sun la politie si spun ca nu l gasesc. Am sunat acum cateva zile si au spus ca l au gasit si ca o sa vina sa dea declaratie si o sa ma sune. A trecut o saptamana de atunci si nu m a sunat nimeni. Am uitat sa mentionez ca in prima faza domnul politist a spus ca eu sunt vinovat ca nu m am asigurat la schimbarea directiei de mers, eu eram deja intrat pe a doua banda,el a venit cu viteza,a evitat masina din spatele meu si m a tamponat dupa care a fugit. Cum trebuie sa procedez? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 12:47, 2 Aprilie 2018
Se va incheia PV de constatare de catre politie in functie de elementele identificate la fata locului, la data producerii evenimentului plus pozele facute la fata locului plus declaratiile date de parti.
PV intocmit de politei poate fi contestat in instanta, la judecatorie.
Inteleg ca nu s-a incheiat ica procesul verbal de contraventie. Dupa incheierea si primirea acestuia si daca prevederile va sunt nefavorabile depuneti plangere contraventionala in terme de 15 zile la Judecatoria la care este arondat locul contraventiei.
ing. Ioan Ciobanu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tamponare din spate fara victime Bogdan Circiu Bogdan Circiu Buna seara,as dori un sfat in urmatoarea problema:in data de 16.03 ,ora 07:30 ma aflam in sens giratoriu cu viteza de 2 km/ora datorita traficului si am fost ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda auto zavastin zavastin Buna ziua, Am fost amendat de Politie pentru ca mi-am pastrat banda! Intr-o intersectie eram incadrat pentru a face stanga (de pe banda de stanga), iar ... (vezi toată discuția)
Lovit cu masina din spate gyozike gyozike buna ziua . acum doua zile am patit ca mergeam la oras cu masina si din ne atentie nu am parasit distanta de siguranta si am intrat in masina,masina era un ... (vezi toată discuția)