avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1086 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Tamponare din spate fara victime
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Tamponare din spate fara victime

Buna seara,as dori un sfat in urmatoarea problema:in data de 16.03 ,ora 07:30 ma aflam in sens giratoriu cu viteza de 2 km/ora datorita traficului si am fost tamponat in spate de catre o doamna,am primit copii dupa asigurare,permis,talon urmand sa ne intalnim la asigurator dar la ora 09:00 am fost sunat de catre doamna cum ca are camera pe masina si nu mai vrea sa mi repare masina.Am mers la Politei am dat declaratie,am atasat actele doamnei si pozele masinilor urmand sa fiu sunat in 24 de ore pentru solutionare.Am fost sunat in 19.03,m am prezentat la politie unde am fost scos vinovat de producerea accidentului.Procesul verbal urmand sa mi fie trimis acasa in 15 zile.Doamna nu a mai dorit sa prezinte filmarea.Mentionez ca am fost lovit in bara spate si portbagaj cu partea dreapta fata,politistul vineri spune ca doamna e vinovata 100%,luni vinovat sunt eu,nu stiu ce sa mai cred!!!!
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 15:20, 20 Martie 2018
Dupa primirea procesului verbal de contraventie formulati plangere contraventionala impotriva solicitand anularea prcesuli verbal. Plangerea se depune in termen de 15 zile de la primirea procesului berbal la Judecatoria la care care este arondat locul producerii accidentului.
ing. Ioan Ciobanu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident Pricopi Pricopi Am avut accident si au trecut doua spatamani de atunci. Soferul masinii care m a lovit a fugit de la locul accidentului. Sun la politie si spun ca nu l gasesc. ... (vezi toată discuția)
Lovit cu masina din spate gyozike gyozike buna ziua . acum doua zile am patit ca mergeam la oras cu masina si din ne atentie nu am parasit distanta de siguranta si am intrat in masina,masina era un ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda sergiulica111 sergiulica111 Buna ziua,am o nelamurile in legatura cu o amenda.Eu sunt asociat unic al unei firme de taxi.in data de 26.05 unul dintre soferi a tamponat usor o alta masina ... (vezi toată discuția)