avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Timbrul de mediu.
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Timbrul de mediu.

Am castigat in instanta la fond ,am castigat si recursul la Curtea de Apel Galati iar ANAF- ul nu a dorit sa restituie suma. Am apelat la un executor silit care a depus actele la judecatorie la care sa admis cererea de executare silita.
Cei de la Anaf au facut contestatie la executare acuma , oare este normal bataia asta de joc ?
Stiu ca o hotarare judecatoreasca este executorie in 30 de zile de ce bataia asta de joc castig dar de fapt nu castig , astept lamuriri pe tema asta.
Va multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Noiembrie 2017
Basarab_ionut, utilizator

Alte discuții în legătură

Litigiu de muncà doinatautan doinatautan Bună ziua! Vă rog să mă lămuriţi într-o problemă. Am avut un proces, în calitate de reclamant, la Curtea de Apel. Procesul s-a terminat. Încă nu am ... (vezi toată discuția)
Taxa auto 2012 ioannakimiko73 ioannakimiko73 Buna.eu am castigat un proces in instanta si in recurs pt returnare taxei auto 2012.acum ma aflu in strainatate.care sunt procedurile pt returnarea banilor (vezi toată discuția)
Recurs viss_vass viss_vass Cred ca nu o sa mai inchei acest subiect al disponibilizarii, Sper surprinderea mea , astazi am primit citatie de la curtea de apel cu recurs facut de ... (vezi toată discuția)