avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 275 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Faza scurta care bate in copaci, ce pot face in ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Faza scurta care bate in copaci, ce pot face in privinta aceasta?

Buna ziua,
Din pacat in ultima jumatate de an am vazut cum 50% din participantii la trafic au faza scurta nereglata corespunzator, si drept urmare bate in copaci, orbindu-i pe cei ce vine din contrasens.
Dpdv legal care sunt optiunile mele? Dar ale politie rutiere?
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Noiembrie 2017
MirceaEne, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:36, 4 Noiembrie 2017
daca sunteti deranjat de lumina participantilor la trafic puteti sa utilizati ochelari speaciali
Politia rutiera prin controalele in trafic impreuna cu reprezentantii RAR verifica permanent vehiculele din trafic,inclusiv la sistemul de iluminare,ocazie cu care aplica sanctiuni daca constata defectiuni la sistemul de iluminare sau alte lumini existente fata de cele instalate de catre producator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Competențe polițist: în ce bază poate încadra deficiențele unei mașini în normele rar? Mircea Muntean Mircea Muntean Ce părere aveți cine are competenta sa stabilească ce tip de defecțiune are automobilul având în vedere ca în normele rar sunt 3 tipuri de deficiente ... (vezi toată discuția)
Deficiente majore la sistemul de iluminare Mircea Muntean Mircea Muntean Vă rog să mă ajutați cu privire la art.101 al.11 dîn OUG 195/2002 , adică ce se înțelege prin deficiente majore la sistemul de iluminare si cine are ... (vezi toată discuția)
In cazul in care sunt oprit de politia rutiera, acestia au dreptul ... Iustint Iustint In cazul in care sunt oprit de politia rutiera, acestia au dreptul sa: 1. Imi ceara sa ii insotesc pana la o anumita locatie pentru a efectua un control ... (vezi toată discuția)